Fodrászat

Szalonunkra jellemző a pontos hajvágási technikák alkalmazása, melyek mindig az új trendeken alapulnak, szem előtt tartva Vendégeink stílusát.

A klasszikus hajfestésen túl különböző újszerű melírozási technikákkal készítik el fodrászaink a legdivatosabb frizurákat. Nagyon fontos számunkra, hogy Vendégeink hajának egészségét megtartsuk, és szépségét kiemeljük.

Hajszínezésre és hajfestésre a L'ORÉAL Professionnel termékeit, a Majirel és INOA színskáláját használjuk.

Szeretettel várjuk szalonunkban!

Kép

SO.CAP. HAJHOSSZABBÍTÁS

Kép

Egy forradalmi, egyedi technológia természetes, kíváló minőségű hajból.

A keratinnal toldott természetes haj a legideálisabb hajtincs az Ön számára.

Több, mint 80 féle árnyalatú, különféle haj minden hajtípusú nő számára.

Próbálja ki a SO.CAP. HAIR EXTENSIONS széles skáláját, melyet szalonunkban nagy tapasztalattal rendelkező SO.CAP. szakemberek nyújtanak.

JAGUAR THERMOCUT - WELLNESS HAJVÁGÁS

Vége a töredezett hajvégeknek!

Kép

Próbálja ki a wellness-hajvágást a JAGUAR THERMOCUT rendszerével. A megfelelő hőfokú olló a vágás során lezárja a hajvégeket. A természetes proteinek, és a hajnak életet adó nedvesség a hajban maradnak, amelyek elősegítik a természetes regenerálódást. Így a haj erősebb, fényesebb és elasztikusabb lesz. Kényeztesse haját wellness-módon!

KÉRASTASE PARIS

Kép

A KÉRASTASE márka a hajkozmetika területén jelenleg vezető szerepet betöltő márkák egyike. Folyamatosan új szolgáltatásokat vezetett be, melyek a legmodernebb technológia felhasználásával biztosítják a legjobb és leghatékonyabb hajápolást.

HATÉKONYSÁG

A legfejlettebb technológiával előállított termékek magas minőségű összetevőkből és formulákból állnak.

SZAKÉRTELEM

Szakértő által kiválasztott kezelés és tanácsadás, még az otthoni hajápolásra is.

SZEMÉLYRE SZABOTTSÁG

A KÉRASTASE olyan termékeket fejlesztett ki, amelyek között minden nő számára megtalálható az egyéni igényeinek megfelelő hajápoló kozmetikum.

Hajdiagnosztika

Ha tanácstalan hajával és hajának egészségével kapcsolatban, kérjen hajdiagnosztikát fodrászunktól, aki egy mikrokamera segítségével leírást ad hajának egészségéről és annak megfelelő termékeket kínál. Szolgáltatásunkkal térítésmentesen állunk rendelkezésre.

Egyeztessen időpontot kollégáinkkal

Kapcsolat

Ha kérdése lenne keressen alábbi elérhetőségeinken:
Kérem, várjon... Kérlek, várj