Frühlingsangebot unseres Küchenchefs!
Tárkonyos bárányragu leves burgonyagombóccal tálkában tálalva 2.690,-Ft
Lammragoutsuppe mit Kartoffelknödelund Estragon gewürzt, in Schale serviert
Báránycombsteak medvehagymás héjas sült burgonyával, erdei gombamártással 9.900,-Ft
Lammkeule-Steak dazu Bärlauch-Schalkartoffeln und Waldpilz-Sauce
Báránypörkölt juhtúros-sztapacskával 7.900,-Ft
Lammgulasch mit Schafskäse-Strapatschka
Rozmaringos, fokhagymás báránycsülök snidlinges burgonyapürével és medvehagymás babraguval 9.900,- Ft
Lammstelze mit Rosmarin und Knoblauch gewürzt dazu Schnittlauch-Kartoffelpüree und Bärlauch-Bohnen-Ragout
Egészben sült pisztráng medvehagymás sült zöldségekkel és fűszervajjal 5.900,-Ft
Forelle im ganz gebraten, dazu Bärlauch Bratgemüse und Kräuterbutter
Resztelt nyúlmáj röszti burgonyával 3.990,-Ft
Geröstete Kaninchen-Leber mit Röstkartoffeln
Ételeink új-zélandi bárányból készülnek.
Die Gerichte in unserem Angebot werden aus neuseeländischem Lammfleisch hergestellt.