Bemutatkozás

FOGÁSZAT - „TŐLÜNK MOSOLYOGVA TÁVOZIK…”

Kép

Rendelőnk már megalapításakor, 2001-ben nem kevesebbet tűzött ki célul, mint azt, hogy kiváló szakmai színvonalat képviselve, a páciensek legmagasabb elvárásainak megfelelően működjön. Fogászati praxisunk komplex kezeléseket nyújt, nálunk mindenki személyre szabott ellátásban részesül.

Öt, a legmodernebb technológiával felszerelt rendelővel várjuk pácienseinket. Kényelmükről kellemes környezet és segítőkész személyzet gondoskodik a beavatkozások előtt és után is.

Fogászatunk fontosnak tartja, hogy az adott probléma orvoslása mellett egy teljes körű fogászati rehabilitációra adjon lehetőséget, amellyel egyrészt a fogak és az állkapocs állapotát, valamint a rágóképességet állítjuk helyre, szem előtt tartva az esztétikai szempontokat is, amelynek eredményeképpen nő a páciens önbizalma és jelentősen javul életminősége.

Egyeztessen időpontot szakorvosainkhoz egy ingyenes konzultációra!


Első konzultáció és kezelési terv

Az első konzultáció teljesen ingyenes! Az adatai felvétele után készítünk Önről egy panorámaröntgen felvételt, melyet egy kontroll vizsgálat követ. Az állapotfelmérés után szakorvosaink egy személyre szabott kezelési tervet állítanak össze az Ön számára.

A vizsgálat 100% fájdalommentes!

Egyeztessen időpontot szakorvosainkhoz egy ingyenes konzultációra!

Kapcsolat

Ha kérdése lenne keressen alábbi elérhetőségeinken:
Kérem, várjon... Kérlek, várj