Gyakori kérdések

Tudnak előzetes árajánlatot küldeni részemre?

Amennyiben elküldi nekünk panorámaröntgenjét e-mailben, vagy postán, a kézhez vételtől számított 24 órán belül egy hozzávetőleges kezelési tervet készítünk Önnek árajánlattal együtt.

Hogyan tudok fizetni? És mikor kell a kezelések árát kifizetni?

Kép

A kezelés megkezdésekor előleget (kb. 50%) kérünk, a fennmaradt részt a kezelések befejezésekor készpénzzel, vagy hitelkártyával lehet kiegyenlíteni.

Milyen anyagokat használnak?

Mind a fogászati rendelőben, mind a fogtechnikai laboratóriumban a nyugati rendelőkhöz hasonlóan a legkiválóbb anyagokat használjuk Németországból, Svájcból, Japánból és az USA-ból. Minden felhasznált anyag ISO minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Mi történik, ha nikkelallergiám van?

Minden esetben nikkelmentes fémet vagy aranyötvözetet használunk. Lehetőségünk van fémmentes kerámia pótlások elkészítésére is, melyben  cirkóniumoxidot használunk.

Amennyiben implantátumot szeretnék, az hogy lehetséges?

Először-személyes konzultáció után- az implantátum behelyezése történik, mely egy napot vesz igénybe. Majd 1-3-6 hónapos gyógyulási idő után a felépítmény (híd, korona) elkészítése 10 napos dental programunk keretében lehetséges, vagy megfelelő csontkínálat esetén azonnali ideiglenes fogpótlást készítünk a frissen beültetett implantátumokra, úgyhogy a beteg aznap, vagy másnap használható fogakkal távozhat.

Egyeztessen időpontot szakorvosainkhoz egy ingyenes konzultációra!

Kapcsolat

Ha kérdése lenne keressen alábbi elérhetőségeinken:
Kérem, várjon... Kérlek, várj