Rólunk mondták

Kellemes,hangulatos szálloda! Ajánlom mindenkinek :) A reggeli bőséges és finom volt. A téli kert ahol el lehet fogyasztani a reggelit hangulatos. Rossz élmény nem volt...Nem volt ilyen
Mandy5
Kiváló · Bőséges reggeli,nyugalom. · Fürdőszobai csaptelep inkább szép, mint használható!
Szultan
Javaslom mindenkinek! · Nagyon jól megközelíthető, szép létesítmény. A szobából remek kilátásunk volt, jól hangszigeteltek a falak és a padló/plafon is. Minibár elégséges, meleg színekre festett falak, remek illatok a rózsaszirmoknak köszönhetően. A wellness részleg nem nagy durranás, de jó a foglalásos rendszer, így a viszonylag kis részleg is bőven elég egy órára. Kicsit hiányoltam az alkoholos italokat a minibárból.
Kyba
Tökéletes választás rövid és hosszútávra is. Máskor is őket választom, ha Sopronban járok. Az ott tartózkodás során a személyzet minden tagja nagyon kedves volt. A reggeli bőséges választékú volt, minden frissen került az asztalra. Este is nagyszerű választás volt a Hotel étterme, valamint délután is a süteményes pult.
Richárd
Das Frühstücksbüfett war ausreichend, ich hätte mir mehr vegetarische Dinge gewünscht. Eventuell auch Sojajoghurt oder Milch. Im Zimmer fehlt leider ein Kühlschrank.
Barbara
Ajánlatkérés

Kapcsolat

Ha kérdése lenne keressen alábbi elérhetőségeinken:
+36 99 513 633
H - 9400 Sopron, Lackner Kristóf u. 64.
Kérem, várjon... Kérlek, várj