Kozmetika

Személyre szabott anti-ageing megoldások és kifinomult párizsi elegancia a szépségápolás ínyenceinek. 

  • SOIN HYDRA'GLOBAL

A hidratálás a szépségápolás elengedhetetlen lépése minden életkorban.

Azt jól tudjuk, hogy a víz életünk nélkülözhetetlen része, de vajon tisztában vagyunk-e vele, hogy bőrünk számára is létfontosságú elem? Az életkor és a környezeti hatások következtében bőrünk természetes önhidratáló képessége csökken, ami a sejtek aktivitásának csökkenéséhez és a bőr védelmi rendszereinek lebomlásához vezet.

Ennek külső (életmód: dohányzás, alkoholfogyasztás; szezonális változások: hideg, szél; környezeti hatások: káros anyagok, UV, klimatizálás) és belső (öregedés, stressz, fáradtság, orvosi kezelések, agresszív kozmetikumok, nem megfelelő vízfogyasztás) okai egyaránt lehetnek.

A dehidratált bőr, mint bőrprobléma minden életkorban és minden bőrtípusnál (olajos, kombinált, száraz…) egyaránt jelentkezhet.

Tünetei:
• Fakó arcszín – a természetes ragyogás hiánya
• Érdesség
• Feszülő bőrérzet
• Rugalmasság hiánya
• Kellemetlen bőrérzet
• Finom vonalak.


  • SOIN LUMIN’ÉCLAT

 Életed első anti-aging kezelése!

Anti-aging 30+.

A bőröregedés első jeleire megoldást nyújtó Soin Lumin’Éclat kezelés egy szépségrituálé különleges, pezsdítő, energetizáló masszázzsal.

A kezelés azonnal megerősíti és életre kelti bőrödet, hatására bőröd olyan kipihent lesz, mint egy tökéletes éjszakai alvás után. Láthatóan simábbnak, fiatalabbnak tűnik majd, fiatalosan és egészségesen ragyog, feltöltődik új energiával. Az öregedés első jelei csökkennek, az arcszíned pedig friss és üde látványt nyújt majd.


  • SOIN LIFT'EXPERT

Feszesítő kezelés a fiatalos megjelenésért! LIFT' UP YOUR BEAUTY! - EMELD KI SZÉPSÉGED!

A fiatalos energia, a lendület és a pezsgés éppúgy jellemzi a 40-es éveidet, mint a 30-asokat, mintha lélekben még csak most ünnepelted volna a 30. születésnapodat? Az idő előrehaladtával viszont egyre kritikusabban szemléled az arcbőrödet? Bár tudod, hogy mindegyik ráncnak, minden kis szarkalábnak saját kis története van – egy jóízű nevetés vagy egy átsiratott éjszaka – és ezeknek az élményeknek a visszatükröződése tesz igazán egyedivé és különlegessé, mégis szeretnéd visszanyerni arcbőröd feszességét, erejét és simaságát, az arckontúrjaid finomságát, tökéletes ragyogását – egyszóval felszínre hozni a benned élő fiatalságot.

Egyedülálló szépségenergiád feltárásához egyedülálló megoldást kínál a Maria Galland legújabb innovációja a Lift’Expert metódus!

A Lift’Expert kezelés a legmagasabb szintű hatékonyság biztosításával az öregedés 3 fő forrásával - a csökkenő sejt aktivitással, a glikációval és az oxidációval - egyszerre veszi fel a harcot, így belülről fokozza a szépséget, energetizálja a bőrt és kiemeli annak természetes szépségét. Az innovatív arckezelés középpontjában a feszesítő hatás, a kontúrok megerősítése és a fiatalos megjelenésű bőr felfedése áll. Az aktív hatóanyagok segítségével a bőr azonnal feszesebbé, erősebbé és simábbá válik, a ráncok jelentősen csökkennek, az arckontúrok élesebbé válnak. A kezelés során különleges masszírozó mozdulatokkal visszük fel a Maria Galland innovatív feszesítő termékeit, melyek együttesen intenzíven fokozzák az energiát és újra egyensúlyba hozzák a bőrt.

A kezelés eredményeként a bőr rövid idő alatt visszanyeri fiatalos vonásait, látványosan feszesebb lesz, a ráncok kisimulnak és az arc kontúrosabbá válik.


  • SOIN ACTIV'AGE

Feszesítő, bőrfiatalító kezelés az érett bőr számára

Anti-ageing 50+.

A hatékony összetevőket tartalmazó termékek és az egyedülálló, 100% -ban manuális masszázstechnika egy egyedülálló szépségrituáléban együtt aktiválják az érett bőr szépségét. A kezelés különlegessége egy professzionális ápoló maszk tömörséget fokozó összetevőkkel és értékes olajokkal.

A kezelés hatására bőröd újra feszesebb, erősebb, tápláltabb, rugalmasabb, hidratáltabb és láthatóan simább lesz.


  • MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE

Ultra-perszonalizált, egyedi szépségélmény, azonnal látható anti-aging hatás melegedő maszkkal.

A Maria Galland klasszikus, személyre szabott kezelése, mely már több millió alkalommal bizonyította hatékonyságát, 2017-ben megújult, az eredmény még látványosabb anti-ageing hatás. A melegedő maszk alatt, a bőr egyedi igényei szerint összeválogatott, innovatív összetevőket tartalmazó termékek négyzetcentiméterről négyzetcentiméterre fejtik ki hatásukat.

A szépségterapeuták gyengéd érintései, pihentető, relaxáló kézmozdulatai megteremtik a test, a szellem és a lélek harmóniáját.

A kezelés egy relaxáló, letisztító rituáléval veszi kezdetét, majd az eszenciák és a speciális krémek felvitele – vagyis az úgynevezett eszencia mozaik és krémmozaik megalkotása után – a kozmetikus különleges technikával helyezi fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra az ásványi sókban dús maszkot, mely később felmelegszik, ennek hatására vérbőség képződik, a pórusok megnyílnak, a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak. A megszilárdult maszk nyomást fejt ki a bőrre, serkenti a nyirokműködést, a méregtelenítést, az ozmózist. A speciális felviteli technika következtében a ráncok kisimulnak, az arckontúr megemelkedik, szabályos lifting-hatás figyelhető meg. A maszk levétele után arcunk friss, feszes és sugárzó lesz.  • SOIN MILLE LUMIÈRE

Mille Lumiére kezelés szarvasgombával és arannyal! Randevú az igazi luxussal!

A luxus kategóriában is az elithez tartozó, a kozmetika „Haute Couture”-jének számító kezelés, a Soin Mille Lumière „arcszobrászat” az exkluzív anti-aging masszázstechnika és a válogatott hatóanyagok kivételes hatását egyesíti egy luxus kényeztető kozmetikai bőrápolásban. Hatására a bőr visszanyeri szépségét, rugalmasságát, ismét fiatalos, teljes fényében ragyog.

A kezelés során a bőröregedés mind a hat jelére – ráncok, csökkenő feszesség, rugalmatlanság, lelassult regeneráció, elvesztett vitalitás és hidratáltság – megoldás kínáló Mille sorozat termékeit használjuk.

A Mille termékek főbb hatóanyagai:

Fehér szarvasgomba, mely aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag, nyomelemeket és cukorszármazékokat tartalmaz. Védi a bőrt a zord külső tényezőktől és megőrzi nedvességtartalmát.

Mikro-kapszulába zárt 24 karátos tiszta arany, mely megtartja a bőr fiatalságát és visszaállítja annak fiatalos ragyogását. Fényvisszatükröző ereje által az arcbőr ragyog a szépségtől.

A Soin Mille Lumière kezelést a felhelyezésre kerülő két maszk – krémmaszk és peptid maszk –, valamint a kellemes, kényeztető masszázs teszi igazán különlegessé.Jelentkezzen be most!

;