Speciális testkezelések

A piacon elérhető sok egyéb technikához képest az LPG® Endermologie 100%-ban természetes alternatívát kínál: a bőr alvó sejtjeinek stimulálása által felveszi a harcot a kellemetlen külső tünetekkel (ráncok, laza bőr, makacs, ellenálló zsírlerakódások, cellulit, stb.) szemben.

A sejtek mechanikus stimulálása, mely az Endermologie® nevet kapta, természetes és fájdalommentes módon ébreszti fel a sejteket.

Az LPG® több, mint 30 éve gyártja modern eszközeit, melyeket a szépségtudatos férfiak és nők vesznek igénybe, akik számára fontos az egészség. Az egészséges életmóddal teljes összhangban azt javasoljuk, hogy az Endermologie® kezeléseket ugyanazzal a céllal vegye igénybe, mint amiért helyes étrendet követ vagy rendszeres testmozgást végez.
A sejteknek küldött inger, mint egy „segítő kéz”, maximalizálja azok potenciálját.
Amikor az Endermologie® az életmód részévé válik, akkor az azt jelenti, hogy Ön az intelligens, felelős és egészséges élet mellett döntött, és szeretné testének és arcának fiatalságát megőrizni az idő hatásaival szemben.

A szabadalmazott LPG® kezelőfej mikropulzálásokkal dolgozik az arc és a nyak teljes felületén is, valódi bőrtornában részesítve azt.

Ez az egyedülálló, fájdalommentes stimuláció gyengéden hámlaszt és oxigénnel látja el a szöveteket, és gyorsan megindítja a mikrokeringést, az egyenletes bőrszín érdekében.

A fáradt, fakó arcbőr újra élettel telik meg.

A kezelés nem helyettesítheti a rendszeres kozmetikai ápoló kezelést!


Képek

Jelentkezzen be most!

;