Változatos ételek nap, mint nap

Kiváló minőségű ételekkel várjuk Önöket a hét minden napján!

Étterem

Szüksége van egy kis pihenésre?

Igényesen berendezett, komfortos hotelszobáink tökéletes lehetőséget biztosítanak a zavartalan pihenésre az itt tartózkodás során.

Hotel

...mert a szépség mindenkinek jár

Igényes környezetben, világhírű márkákkal és kiemelkedő szakemberekkel várunk minden szépülni vágyó vendégünket!

Szépségszalon

Tőlünk mosolyogva távozik!

Személyre szabott, komplex kezelés, a legmodernebb technológiákkal és saját fogtechnikai háttérrel.

Fogászat
Étterem

Étterem

A magyar konyha rajongója? Megkóstolna néhány nemzetközi specialitást? Vagy inkább minőségi street foodra vágyik? Húsz éves múltra visszatekintő éttermünk változatos étlapján mindegyiket megtalálja. Az állandó színes ételkínálat mellett szezonális aktualitásokkal, ünnepeink hagyományos ételeivel, napi menüvel várjuk vendégeinket.

Hotel

Hotel

Szeretne igényes környezetben megszállni, pihenni, esetleg szépülni a hűség városában? Szállodánk tökéletes választás, akár üzleti céllal, akár turistaként érkezett Sopronba.
A legjobb helyen jár: szállodánk mindössze 10 percre fekszik az osztrák-magyar határtól, Bécs és Pozsony közelsége remek lehetőséget biztosít vendégeinknek a környék feltérképezésére.

Szépségszalon

Szépségszalon

Akár a munka, akár a kikapcsolódás vágya hozta Sopronba, igazi feltöltődés várja szépségszalonunkban! Büszkék vagyunk rá, hogy magasan képzett munkatársaink évek – többen a húsz évvel ezelőtti nyitás- óta erősítik a csapatot és állnak a szépség szolgálatában a Rosengartenben.

Fogászat

Fogászat

Modern technológiával (3D CBCT készülék, Oral Scanner) felszerelt rendelőkkel és saját, a legmodernebb eszközökkel felszerelt frézcentrummal várjuk pácienseinket.
Kényelmükről a kellemes környezet és a segítőkész személyzet gondoskodik, a beavatkozások előtt és a kezelések után egyaránt.

;